2017 Latest Cisco 642-996 Exam Tests Practise Questions Free Download

The Latest Cisco https://www.lead4pass.com/642-996.html  Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. We update our product frequently so our customer can always have the latest version of the brain dumps. We have the most professional expert team to back up our grate quality products. If you still cannot make your decision on purchasing our product, please try our free demo.

642-996

Vendor: Cisco
Exam Code: 642-996
Exam Name: Designing Cisco Data Center Unified Fabric
Version: Demo

QUESTION: 1
What is one example of typical business requirements 642-996 vce that are driving the design of installed base data centers?
A. IT reorganization
B. virtualization
C. greater collaboration
D. physical space
Answer: C

QUESTION: 2
What documents are not typically an output that is deliverable from the design phase?
A. high-level design
B. site requirements specification
C. troubleshooting procedures
D. migration plan
Answer: C

QUESTION: 3
What is the most 642-996 common design requirement when creating a data center solution?
A. high availability with disaster recovery
B. multicore CPU servers
C. traffic inspection for inbound traffic
D. virtualization of network resources
Answer: A

QUESTION: 4
What is a typical output of the design planning 642-996 pdf phase that characterizes an existing data center?
A. a high-level conceptual architecture proposal
B. a gap analysis
C. a verification plan
D. reactive fault detection and correction
Answer: B

QUESTION: 5
Which two characteristics 642-996 are associated with the core layer of a Data Center Unified Fabric network? (Choose two.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. Layer 2 default gateway redundancy
F. QoS—classification and queuing
Answer: A, D

QUESTION: 6
Which three characteristics are associated with the aggregation layer of 642-996 dumps a Data Center Unified Fabric network? (Choose three.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS—classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users
Answer: B, E, G

QUESTION: 7
Which three characteristics are associated with the access layer of a Data Center Unified Fabric network? (Choose three.)
A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS – classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users
Answer: C, F, H

QUESTION: 8
Which protocols are Cisco 642-996 recommended for connecting the main data center to a remote data center?
A. LISP
B. OTV
C. FabricPath
D. vPC
Answer: B

With the aid of our Cisco 642-996 study materials, you don’t need to waste your time on reading quite a few reference books and just need spend 20-30 hours to master our Cisco 642-996 real questions and answers. And we provide you with PDF Version & Software Version exam questions and answers. For Software Version materials, it is offered to give the candidates simulate the Cisco https://www.lead4pass.com/642-996.html exam in a real environment.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list/specialist-dcufd.html

Related: https://www.learnexam.com/cisco-300-360-pdf-exam-test/

Categories